Teambuilding & Bedrijfsevenementen

Leden van oldtimerclubs kennen het concept al jaren en toeren geregeld op landelijke wegen op zoek naar rust en kalmte, cultuur en natuur.
Deze formule is absoluut niet beperkt tot ritjes met oude wagens, een moderne wagen is even geschikt hiervoor. Vergeet de navigatietoestellen en laat de instructies voorlezen uit het ‘roadbook’. Zo worden niet alleen mooie wegen ontdekt, maar is er mogelijk ruimte voor bezoeken onderweg aan prachtige kastelen, abdijen of andere bezienswaardigheden. Bovenal is het mooie manier om twee of meerdere collega’s samen te laten werken als chauffeur en co-piloot en te genieten van een andere manier van rijden dan het frustrerende woon-werkverkeer. En er kan ook een wedstrijdelement ingebouwd worden (zie ook: Zoektochten & Plezierwedstrijden)
Met onze ervaring in het opstellen van dergelijke roadbooks, is ViaFlavia de perfecte partner voor uw event. Dit vertaalt zich in het uitwerken van mogelijke routes, al dan niet met tussenstops, vertrekkende van een door u bepaalde startplaats (bijvoorbeeld de hoofdzetel van het bedrijf), naar een interessante lunchplaats en terug… alles gepersonaliseerd en uitgewerkt tot in de puntjes.
Contacteer ons vrijblijvend.