Zoektochten & Plezierwedstrijden

roadbooks fun contest

Een rally met bolleke-pijl roadbook beperkt zich niet noodzakelijk tot het rondrijden met de wagen op mooie, onbekende wegen. De uitgestippelde route kan de deelnemers leiden naar verschillende bezienswaardigheden en toeristische attracties. Verschillende stops kunnen ingelast worden en mogelijk kunnen hier ook allerlei activiteiten gepland worden: (geleide) bezoeken, demonstraties, degustaties, quizvragen, spelletjes of andere opdrachten.
Een heuse zoektocht kan opgebouwd worden waarbij, bij elke tussenstop, een nieuw deel van het roadbook moet opgehaald worden. Op die manier kan de eindbestemming een verrassing blijven voor de deelnemers tot kort voor de aankomst…
Een uitstekende manier om de hele dag de spanning er in te houden en te werken aan de groepsgeest. En als er gekozen wordt voor het spelelement, dan kan de dag afgesloten worden met een prijsuitreiking en een beker voor het beste team!
De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt, veel kan gecombineerd worden, geheel in functie van uw eigen ideeën, wensen en budget… alles gepersonaliseerd en uitgewerkt tot in de puntjes. ViaFlavia is de perfecte partner voor uw event.
Contacteer ons vrijblijvend.